14 december 2021

AltijdVoicemail.nl is gelanceerd!


Als ondernemer moet je vaak ergens een telefoonnummer opgeven. Bijvoorbeeld bij de KvK of bij het registreren van een domeinnaam. In verband met privacy wil ik mijn privénummer daar niet voor gebruiken. Ik zit ook niet te wachten om gebeld te worden op dit nummer. 

Daarom was ik op zoek naar een simpele oplossing waarbij ik een nummer krijg, een voicemail in kan stellen en een berichtje krijg als er wat ingesproken is. Maar ik vond alleen complete VOIP diensten, met allemaal functies die ik niet nodig heb.

Dat kan dus simpeler, dacht ik! Zo is AltijdVoicemail.nl ontstaan. Een micro SaaS service: het doet precies één ding en niet meer. Het is nu beschikbaar voor iedereen!

Benieuwd naar AltijdVoicemail.nl?
Start nu voor slechts 6 euro per maand of 50 euro per jaar
© 2024 High Tech Digital Services B.V.